アメリカグマ

アメリカグマ — © Zveriki.com, AI-generated image based on the original work of Florida Fish and Wildlife Conservation Commission, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

年齢

American black bears typically live from 10 to 30 years, with a maximum lifespan of 34 years and a theoretical lifespan ranging from 17 years to 34 years; the age of sexual maturity varies from 3 to 7 years. The embryo develops inside the mother, and after mating, development pauses for several months. A cub is born blind and nearly hairless, living in a den and feeding on its mother’s milk. Following birth, the young's eyes open between 4 weeks and 1 month 2 weeks. The stage of "young after weaning" lasts from 8 months to 4 years, during which the animal learns to find food, climb trees, and avoid adult males. An adult black bear is capable of reproduction and independent foraging, with this stage lasting from 4 years to 30 years and 2 months; males are noticeably larger and heavier than females.

表現型

The black bear receives nourishment from the mother via the placenta during pregnancy, and by the time of birth, the embryo weighs approximately 250 grams. The cub’s fur grows quickly and becomes thick to protect against the cold, and the eyes open roughly one month after birth. Sharp claws on young bears help them climb trees well. Adult bears have dense fur that protects from the cold in winter and helps endure heat in summer; the main color is black, but brown and reddish individuals are also found. Strong and sharp claws are present on the fore and hind paws, used for climbing trees, digging, and obtaining food. The color of the muzzle allows for good sense of smell, and the nose helps find food at a distance of several kilometers. Strong teeth allow eating both plant and animal food, and canines help in hunting.

生理学

American black bears range in body height from 1.5 to 3.5 meters and in body length from 1.4 to 2.1 meters; their mass varies from 103.02 to 103.57 kilograms. The embryonic stage involves a body mass from 0 to 0.2 grams, while the cub stage sees a body mass from 0.2 to 12 grams and a body length from 20 to 70 centimeters. The young after transformation have a body mass from 12 to 60 grams and a body length from 70 centimeters to 1.4 meters. Adult individuals weigh from 41 to 160 kilograms and measure 1.4 to 1.8 meters in length.

生息地

American black bears inhabit moderate mixed forests with warm summers and many oak, birch, and maple trees, moderate coniferous forests that are cool with many coniferous trees and snow in winter, flooded meadows where water frequently covers the ground and there is abundant grass, taiga with cold winters and many coniferous trees such as spruce and pine, and tropical rainforests that are always hot and humid with large trees and vines. The species also lives in highlands and tundra, terrestrial forests, terrestrial meadows and steppes, and shrublands. American black bears can be found at elevations up to 3.5 kilometers. They thrive in climates with cool summers averaging +15…+20 °C, summers with almost no rain but more precipitation in winter, very hot summers exceeding +25…+30 °C, consistently wet conditions with frequent rains and high humidity, or rainy and cool summers with snow in winter.

隠れ家

American black bears reside under tree roots, in caves, or within dense thickets, utilizing dens for hibernation, reproduction, rest, and protection from cold weather; these dens are constructed from branches, berries, and grass.

地理

The American black bear occupies the Nearctic biogeographical realm and is found in several forest ecosystems, including forests of the central and southern Cascade Range, coniferous forests of the northern Rocky Mountains, forests of the eastern Cascades, forests of New England and Acadia, Sierra Nevada forests, and the transition zone between the eastern Canadian forests and the boreal zone.

餌

The black bear is an omnivore, and its diet changes depending on the time of year: in summer and autumn it eats berries, nuts, grass and insects, and can also catch fish, small animals and eat carrion, actively gaining fat before winter. The species forages on land, climbs trees for fruits and honey, and catches fish in rivers, using strategies of active hunting, ambush, searching and foraging, as well as pursuit. The diet includes berries, nuts, grass, insects, fish, small mammals, carrion, honey, fish and nectar, with a daily food requirement ranging from 1.5 kg to 11 kg. Black bear cubs feed on milk, while adult individuals hunt reindeer, beavers, hares, red deer, arctomys, Far Eastern salmon and elk. It should be noted that in some cultures the species is consumed as food, but does not meet halal and kosher requirements.

繁殖

The black bear lives and develops on land, outside of water bodies; reproduction occurs through ordinary sexual means with fertilization, without changing generations, and mating between males and females happens in summer. Embryo development lasts 2 months 1 week; cubs are born alive in winter within a den, forming groups ranging from 1 to 5 individuals. The mother exhibits parental care for her offspring, feeds and protects the bear cubs until one and a half to two years of age, and the nest can be located directly on the ground surface, inside a tree trunk, or in a cave or crevice. Eggs or cubs develop in a terrestrial nest located on the ground or close to it. Females reach maturity from 3 to 6 years, and the reproductive interval is from 2 to 4 years.

体重
103019–103569 g
体長
1400–2100 mm
122783
0
1
amerikaguma
ja
アメリカグマ
Ursus americanus
268
黒熊、またはバリバルは、クマ科の哺乳類です。北米の森林で最も一般的なクマの種です。
黒熊は茶熊より小さく、木登りがはるかに上手です。森にとって重要で、植物の種子を散布し、昆虫や小動物の個体数を調整します。
地上で食べ物を集め、木に登って果物と蜂蜜を探し、川で魚を捕まえる
trophic:omnivore
feeding_sense:olfaction
#c6bfaf
体重 (若い動物)
110000–140000 g
体重 (雌)
41000–160000 g
体重 (胚)
241–309 g
体重 (雄)
60000–270000 g
体重 (子)
11630–31310 g
体長 (雄)
1500–2100 mm
体長 (若い動物)
700–1400 mm
体長 (雌)
1400–1800 mm
体長 (子)
200–700 mm
体高
1500–3500 mm
最大寿命
12419 日 34 年
理論寿命
6209–12419 日 17~34 年
胚の発育
70 日 2 か月 1 週間
一腹の子数
1–5
成熟
1095–2190 日 3~6 年
子孫
1–5
繁殖間隔
730–1460 日 2~4 年
表現型 (成熊)
42
鉤爪の数 (成熊)
20
鉤爪の数 (若い動物)
20
胚サイズ (胚)
10–150 mm
爪の大きさ (成熊)
30–50 mm
爪の大きさ (若い動物)
25–40 mm
繁殖
通常の性的
質量が同等
オートバイ
生物群系
氾濫草原
生物群系
熱帯湿潤林
界
ニアークティック界
生物群系
温暖な広葉樹混交林
生物群系
温暖な針葉樹林
生物群系
タイガ
場所の種類
高山とツンドラ
場所の種類
陸上草原とステップ
場所の種類
低木
気候
常に非常に湿っている
気候
暖かいか暑い夏
気候
暖かい夏と多雨
場所の種類
地上林
気候
非常に暑い夏
気候
涼しい夏
気候
雪の冬
気候
ほとんど雨の降らない夏
気候
暖かい夏
気候
心地よい夏
気候
雨が多く暖かい夏
気候
雨が多く涼しい夏
採食環境
樹上
採食環境
水生
採食環境
陸上
隠れ家
巣穴
餌
雑食動物
繁殖
思いやりのある母親
繁殖
地上に巣
繁殖
くぼみと洞窟で
繁殖
胎生
繁殖
地上の巣に
繁殖
陸地
生理学
毛皮は春と夏に巣穴から出てきた後に徐々に変わります。
6209.25
12418.5
1400.0
2100.0
103019.08735312789
103568.50631311994
毛皮は春と夏に巣穴から出てきた後に徐々に変わります。
-1
-1
同配性、常に受精を伴う繁殖、世代交代なし
Immature form that undergoes metamorphosis before adulthood.
Worker
{name}が{animal}のようだったら、:
地上で食べ物を集め、木に登って果物と蜂蜜を探し、川で魚を捕まえる
出生時刻
Describes the act of excavating soil or substrate to locate or access food.
待ち伏せ
繁殖
追跡
イヌ、イルカ、オオヤマネコたちは9〜25年ハングアウトして、年に3回誕生日パーティー
m
{n}回目の誕生日を祝います
Map
g
夏は暑くなく、+15…+20 °C
雨が多く、暖かい夏、冬は雪
t
When your next jubilee falls in {name} life years
Human
爪の色
days
暖かい夏
夏は穏やかから非常に暑い
How old you would be if you lived as {name}
Dynamic Energy Budget(DEB)数理モデルから推定された理論的最大寿命。この値は代謝パラメータから導き出された生物学的潜在能力を示しており、実際の観察に基づくものではありません。実測された寿命は通常、これより大幅に短くなります。
眼
成熊
成熟
昆虫
健康について
ミルク
涼しく、針葉樹が多く、冬に雪
Searches for food on or among rocks and stony surfaces.
何でも食べる
When your next birthday would fall if you lived as {name}
死骸
オートバイ
吻の色
繁殖間隔
results
夏は暖かく、冬はそれほど寒くない
色
涼しい夏
Sex
寒さからの保護
死肉食、すでに死んだ動物を食べる
Upcoming jubilees
グレムリン
mo
生きた魚
高山草原と陸上の北極ツンドラ
Trophic type
Filters
暖かいか暑い夏
草
巣穴
常に暑く湿潤で、巨大な木とつる植物
Upcoming birthdays
雪の冬
木の幹の中や洞窟/裂け目の中の巣
卵や子が地面またはそれに近い巣で発達する
超長寿! 40〜100年。ホッキョククジラ、アホウドリ、ゾウガメたちは年に1回くらい誕生日を思い出す
寿命
体高
地上に巣
雨がほぼ常に降り、とても湿っぽい
子は陸上で生きて生まれ、卵や卵から孵化しない
くぼみと洞窟で
年齢(若獣)
年齢(出生から死亡まで)
岩
年齢(胚)
遊び人
Jubilee = every 10th birthday
Fruit
ベリー
詳しく:
Earliest developmental stage inside an egg or womb.
ビジネスマンソーセージ
氷
平均寿命
花蜜
巣は陸上の地面の表面に直接あり、母親だけが子育ての世話をする
地上の巣に
胎生
どんな外見?
性成熟・繁殖開始
羽化
死亡・寿命終了
どのように暮らす?
受精・産卵
どのように行動する?
出生・孵化
小型哺乳類
変態・幼虫期終了
魚類
加速期終了
Share
Find a pet...
Mature, fully developed individual capable of reproduction.
Actively hunting and capturing live prey.
掘削
Pets
Primary oral structure used to seize, manipulate, or ingest food.
ニアークティック界
多肉質の果実 — ビルベリー、ナナカマド、ローズヒップ
低木
雨が多く涼しい夏
Feeding occurs primarily on land or in vegetation.
甘い蜜と花粉
{name}風記念日
肉球
陸上の低木地 — マキス、チャパラル、ブッシュ
鉤爪の数
cm
温暖な針葉樹林
老骨
Find an animal or breed...
口
爪の大きさ
turns
乱暴者
地上林
陸上草原とステップ
嗅覚
氾濫草原
幼少期に母乳を飲む
一腹の子数
Map data sources: Ecosystem classification — IUCN Global Ecosystem Typology (Keith et al., 2022), indicative distribution maps Keith et al. (2020), https://doi.org/10.5281/zenodo.3546513; Large Marine Ecosystems — NOAA LME Program; Bathymetry — GEBCO Bathymetric Compilation Group (2026), GEBCO_2026 Grid, https://doi.org/10.5285/4f68d5c7-45eb-f999-e063-7086abc036fa; Climate data — Generated using Copernicus Climate Change Service information; Species occurrence data — GBIF.org, Derived dataset "all animals", https://zveriki.com/dataset/dataset.tsv; Terrestrial ecoregions — RESOLVE Ecoregions 2017 (Dinerstein et al., 2017), CC BY 4.0
どう世話する?
25〜40年生きるよ。オランウータン、ハクトウワシ、アフリカゾウたちは年に2回誕生日を祝う
°C
Not specified
Share
高山とツンドラ
Actively searching habitats to locate food items.
どこで見られる?
Describes food handling or digging performed with the forelimbs.
ほとんど雨の降らない夏
雨が多く、涼しい夏、冬は雪
胚サイズ
伝説の長寿! 100年以上。ガラパゴスゾウガメ、ニシオンデンザメ、オオノガイたちは4年に1回家族で祝うよ
Locomotion through water employed while searching for or capturing prey.
子孫
熱帯湿潤林
長老たち
イネ科およびその他の草本植物の葉と茎
ブロ
通常の性的
Taxons
夏にほとんど雨が降らず、冬に降水が多い
{name}の暦で
Foraging takes place among trees and woody vegetation.
雑食動物
Actively chases and captures mobile prey in open space.
age
Predator remains still and concealed before launching a sudden attack.
生年月日
小型の哺乳類 — ネズミ、トガリネズミ、コウモリ
遊泳
休息
毛の色
閉じる
was
7〜15ヶ月のお仕事期間。ドワーフハムスター、ノネズミ、フィールドクリケットたちは月に2回誕生日を祝うよ
基本
登攀
冬眠
私の体重?
74~150キログラム、1.4~3メートル
ノンストップカーニバル! 数日しか生きないよ。カゲロウ、ワムシ、ユスリカたちは1日に2回以上も誕生日パーティーしちゃう
若い動物
Insects
主な餌源
変化したあと死ぬまで
Potential Habitat
非常に暑い夏
d
飼育下
1.3〜3.5年オンザゴー。森ネズミ、アノール、虹色魚たちは月に1回誕生日パーティー
Feeding occurs in water bodies such as rivers, lakes, or oceans.
体重
寒い冬、針葉樹が多い:モミ、松
蚊、ショウジョウバエ、小さな甲殻類たちは最大7ヶ月がんばって、毎週誕生日パーティー!
陸上
胚の発育
水生
小型哺乳類
陸地
夏は非常に暑く、+25…+30 °Cを超える
{name}風誕生日
ニアークティック界
草
Link copied
北米とグリーンランド、ツンドラから森林まで
No results found
枝
雑食性で、植物、動物、キノコなど、ほぼどんな食べ物も食べる
On the map
心地よい夏
雌 ♀
全生活段階
巣は陸上の地面の表面に直接位置する
Map data sources: Ecosystem classification — IUCN Global Ecosystem Typology (Keith et al., 2022), indicative distribution maps Keith et al. (2020), https://doi.org/10.5281/zenodo.3546513; Large Marine Ecosystems — NOAA LME Program; Bathymetry — GEBCO Bathymetric Compilation Group (2026), GEBCO_2026 Grid, https://doi.org/10.5285/4f68d5c7-45eb-f999-e063-7086abc036fa; Climate data — Generated using Copernicus Climate Change Service information; Species occurrence data — GBIF.org, Derived dataset "all animals", https://zveriki.com/dataset/dataset.tsv; Terrestrial ecoregions — RESOLVE Ecoregions 2017 (Dinerstein et al., 2017), CC BY 4.0 Potential habitat modelled from GBIF occurrence data. Map © Zveriki.com, licensed under CC BY 4.0.
生まれ年
Shelter used specifically for reproduction or nesting.
成熟
sq mm
yr
木の実
夏は快適、+20…+25 °C
蜂蜜
How similar?
Fish
Honey
雄 ♂
お祝いまであと
子
{name}の年齢
どのように繁殖する?
3.5〜6年がんばるよ。ハリネズミ、カラス、トカゲたちは年に6回自分にご褒美の誕生日おやつ
食べられたら?
Neither
Moving up vertical surfaces like trunks or rocks to reach food.
誕生からおとなになるまで
Young offspring still dependent on parental care.
思いやりのある母親
何を食べる?
どこに住む?
Immature individual that has not yet reached reproductive maturity.
雨が多く暖かい夏
冬に雪が多く寒い
子熊
ベリー
陸上の森林 — 熱帯、温帯、北方林
水がしばしば土地を浸し、多くの草がある
温暖な広葉樹混交林
期間
生きた昆虫
魚
This is me
常に非常に湿っている
ゲーマー
Teeth count
体のつくりは?
mm
理論寿命
星
ml
Link copied
私の年齢?
私のサイズ?
wk
タイガ
Asexual
入れ替え
能動捕食
木の実
私たちの中で、魔法のように変身して{animal}のようになるのは誰?
ウサギ、ハヤブサ、ミドリガメたちは6〜9年ハングアウトして、年に4回誕生日パーティー
どこに隠れる?
暖かい夏と多雨
水域外の陸上で生息し発達する
{n}回目の誕生日を祝いました
開けた草地 — ステップ、サバンナ、プレーリー
When you would have been born if you lived as {name}
バタニア
最大寿命
温帯雨林
採食
雌雄同体 ⚥
北米とグリーンランド、ツンドラから森林まで
胚
夏は暖かく、ブナ、シラカバ、カエデが多い
体長
kg
雨が多く、夏は暖かく心地よい
樹上
硬い殻果 — ドングリ、ハシバミ、マツの実
Observations
タップで◉{N}件表示
蛹
成虫
思春期の動物
american-black-bear
baribal
euarctos-americanus
db-aswd-amryky
barybal
amerikyan-sev-arj
amerikaguma
shavi-datvi
baribal
amelikaheuggom
baribal
americhki-tsrni-medved
american-black-bear
amerika-qora-ayig-i
mei-zhou-hei-xiong
  • American black bears have a sense of smell 100 times better than humans. It is better than that of other animals of similar size.
  • The American black bear is capable of making conclusions on a basic conceptual level, and is therefore considered one of the most intelligent mammals.
  • A characteristic distinguishing feature of the American black bear's coloring is the light-yellow tip of the muzzle.
  • The American black bear can run uphill, downhill, or on a horizontal surface at a speed of up to 55 km/h.
  • American black bear cubs are born in winter weighing 200–450 g and by spring weigh 2–5 kg. They find their way to their mother's milk on their own.
  • Fat American black bears in their winter coat quickly overheat and get tired because their thick layer of fat interferes with effective body temperature regulation.
  • The American black bear can eat as much food as its stomach can hold, then immediately go to sleep. Upon waking, it goes back to foraging again, despite the fact that its diet consists of 80–95% plant matter.
  • Adult male American black bears travel 12–24 km in a day, which is 2–3 times more than yearlings (1.6–3.2 km) and adult females (3.2–9 km).
  • One American black bear swam across a freshwater sound over a distance of more than 14.4 km.
  • Mother American black bears with cubs need large trees with rough bark, such as that of white pines, because these trees are the safest for cubs when climbing.
  • Hibernates in winter but can wake up.

年齢

  • Hibernates in winter but can wake up.

American black bears typically live from 10 to 30 years, with a maximum lifespan of 34 years and a theoretical lifespan ranging from 17 years to 34 years; the age of sexual maturity varies from 3 to 7 years. The embryo develops inside the mother, and after mating, development pauses for several months. A cub is born blind and nearly hairless, living in a den and feeding on its mother’s milk. Following birth, the young's eyes open between 4 weeks and 1 month 2 weeks. The stage of "young after weaning" lasts from 8 months to 4 years, during which the animal learns to find food, climb trees, and avoid adult males. An adult black bear is capable of reproduction and independent foraging, with this stage lasting from 4 years to 30 years and 2 months; males are noticeably larger and heavier than females.

表現型

  • A characteristic distinguishing feature of the American black bear's coloring is the light-yellow tip of the muzzle.
  • The American black bear can eat as much food as its stomach can hold, then immediately go to sleep. Upon waking, it goes back to foraging again, despite the fact that its diet consists of 80–95% plant matter.
  • Adult male American black bears travel 12–24 km in a day, which is 2–3 times more than yearlings (1.6–3.2 km) and adult females (3.2–9 km).

The black bear receives nourishment from the mother via the placenta during pregnancy, and by the time of birth, the embryo weighs approximately 250 grams. The cub’s fur grows quickly and becomes thick to protect against the cold, and the eyes open roughly one month after birth. Sharp claws on young bears help them climb trees well. Adult bears have dense fur that protects from the cold in winter and helps endure heat in summer; the main color is black, but brown and reddish individuals are also found. Strong and sharp claws are present on the fore and hind paws, used for climbing trees, digging, and obtaining food. The color of the muzzle allows for good sense of smell, and the nose helps find food at a distance of several kilometers. Strong teeth allow eating both plant and animal food, and canines help in hunting.

生理学

  • Fat American black bears in their winter coat quickly overheat and get tired because their thick layer of fat interferes with effective body temperature regulation.

American black bears range in body height from 1.5 to 3.5 meters and in body length from 1.4 to 2.1 meters; their mass varies from 103.02 to 103.57 kilograms. The embryonic stage involves a body mass from 0 to 0.2 grams, while the cub stage sees a body mass from 0.2 to 12 grams and a body length from 20 to 70 centimeters. The young after transformation have a body mass from 12 to 60 grams and a body length from 70 centimeters to 1.4 meters. Adult individuals weigh from 41 to 160 kilograms and measure 1.4 to 1.8 meters in length.

生息地

  • Hibernates in winter but can wake up.

American black bears inhabit moderate mixed forests with warm summers and many oak, birch, and maple trees, moderate coniferous forests that are cool with many coniferous trees and snow in winter, flooded meadows where water frequently covers the ground and there is abundant grass, taiga with cold winters and many coniferous trees such as spruce and pine, and tropical rainforests that are always hot and humid with large trees and vines. The species also lives in highlands and tundra, terrestrial forests, terrestrial meadows and steppes, and shrublands. American black bears can be found at elevations up to 3.5 kilometers. They thrive in climates with cool summers averaging +15…+20 °C, summers with almost no rain but more precipitation in winter, very hot summers exceeding +25…+30 °C, consistently wet conditions with frequent rains and high humidity, or rainy and cool summers with snow in winter.

隠れ家

American black bears reside under tree roots, in caves, or within dense thickets, utilizing dens for hibernation, reproduction, rest, and protection from cold weather; these dens are constructed from branches, berries, and grass.

地理

The American black bear occupies the Nearctic biogeographical realm and is found in several forest ecosystems, including forests of the central and southern Cascade Range, coniferous forests of the northern Rocky Mountains, forests of the eastern Cascades, forests of New England and Acadia, Sierra Nevada forests, and the transition zone between the eastern Canadian forests and the boreal zone.

餌

  • American black bears have a sense of smell 100 times better than humans. It is better than that of other animals of similar size.

The black bear is an omnivore, and its diet changes depending on the time of year: in summer and autumn it eats berries, nuts, grass and insects, and can also catch fish, small animals and eat carrion, actively gaining fat before winter. The species forages on land, climbs trees for fruits and honey, and catches fish in rivers, using strategies of active hunting, ambush, searching and foraging, as well as pursuit. The diet includes berries, nuts, grass, insects, fish, small mammals, carrion, honey, fish and nectar, with a daily food requirement ranging from 1.5 kg to 11 kg. Black bear cubs feed on milk, while adult individuals hunt reindeer, beavers, hares, red deer, arctomys, Far Eastern salmon and elk. It should be noted that in some cultures the species is consumed as food, but does not meet halal and kosher requirements.

繁殖

The black bear lives and develops on land, outside of water bodies; reproduction occurs through ordinary sexual means with fertilization, without changing generations, and mating between males and females happens in summer. Embryo development lasts 2 months 1 week; cubs are born alive in winter within a den, forming groups ranging from 1 to 5 individuals. The mother exhibits parental care for her offspring, feeds and protects the bear cubs until one and a half to two years of age, and the nest can be located directly on the ground surface, inside a tree trunk, or in a cave or crevice. Eggs or cubs develop in a terrestrial nest located on the ground or close to it. Females reach maturity from 3 to 6 years, and the reproductive interval is from 2 to 4 years.

サイズ

  • American black bears have a sense of smell 100 times better than humans. It is better than that of other animals of similar size.
  • American black bear cubs are born in winter weighing 200–450 g and by spring weigh 2–5 kg. They find their way to their mother's milk on their own.
  • American black bears have a sense of smell 100 times better than humans. It is better than that of other animals of similar size.
  • The American black bear is capable of making conclusions on a basic conceptual level, and is therefore considered one of the most intelligent mammals.
  • The American black bear can run uphill, downhill, or on a horizontal surface at a speed of up to 55 km/h.
  • American black bear cubs are born in winter weighing 200–450 g and by spring weigh 2–5 kg. They find their way to their mother's milk on their own.
  • Adult male American black bears travel 12–24 km in a day, which is 2–3 times more than yearlings (1.6–3.2 km) and adult females (3.2–9 km).

飼育下

  • American black bear cubs are born in winter weighing 200–450 g and by spring weigh 2–5 kg. They find their way to their mother's milk on their own.
  • One American black bear swam across a freshwater sound over a distance of more than 14.4 km.
  • Mother American black bears with cubs need large trees with rough bark, such as that of white pines, because these trees are the safest for cubs when climbing.